0 tot 4

Via onderstaand inschrijfformulier kun je je zoon of dochter snel, gemakkelijk en veilig inschrijven op een van onze vestigingen.

Dak kindercentra berekent geen kosten voor inschrijvingen.
De inschrijving verloopt als volgt:

Inschrijven kan ook telefonisch (088 750 91 10). Het team Klantadvies informeert en adviseert je over plaatsingsmogelijkheden, kosten en overige voorwaarden. Of er direct plaats is op een kindercentrum is van een aantal zaken afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de opvangdag en de leeftijd van je kind. Ook verschilt het per kindercentrum.

Bekijk ook de veelgestelde vragen omtrent inschrijven.

Aanmeldformulier 0 - 4 jaar

Gegevens kind

Voornaam
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
Geslacht
(Verwachte) geboortedatum *
In het bezit van een
VVE/CJG-indicatie **** Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) bepaalt of jouw kind recht heeft op een Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-indicatie. Deze indicatie kan worden afgegeven omdat het kind extra ondersteuning nodig heeft op bepaalde ontwikkelingsgebieden, zoals bijvoorbeeld de taalontwikkeling.

Gegevens aanvrager

Voorletter(s) *
Voornaam *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Geslacht *
E-mail *
Telefoonnummer privé *
Sta je al geregistreerd bij Dak kindercentra? *

Je voorkeuren

Voorkeur opvangvorm(en) *


Je extra voorkeuren voor Hele dagopvang

Duur van opvangvorm *

Gewenste opvang voor Hele dagopvang

Gewenste dagenPlaatsingsdatum*

Je extra voorkeuren voor Schooltijdenopvang

Duur van opvangvorm *

Gewenste opvang voor Schooltijdenopvang

Gewenste dagenPlaatsingsdatum*

Je extra voorkeuren voor Verlengde peuteropvang

Gewenste opvang voor Verlengde peuteropvang

Gewenste dagenPlaatsingsdatum*

Je extra voorkeuren voor Halve dagopvang

Duur van opvangvorm *

Gewenste opvang voor Halve dagopvang

Gewenste dagenPlaatsingsdatum*

Hoe ben je op onze website terechtgekomen?*

Opmerkingen

Heb je nog opmerkingen?
   

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
 
 

NB: Met afgifte van je e-mailadres ga je akkoord met opname van je e-mailadres in onze klantendatabase. Dak kindercentra respecteert je privacy en zorgt ervoor dat je gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Dak kindercentra verstrekt je gegevens niet aan derden. De plaatsingsovereenkomst ontvang je per e-mail (op verzoek per post) ter ondertekening.

* Met het invullen van dit formulier geef je toestemming om de hier vermelde persoonsgegevens te gebruiken voor het omschreven doel. Dak kindercentra garandeert dat we zorgvuldig omgaan met deze persoonsgegevens. Wij gebruiken deze persoonsgegevens uitsluitend voor de hier omschreven doeleinden. De persoonsgegevens worden alleen gedeeld indien dit nodig is voor de verwerking van het verzoek. De toestemming kun je te allen tijde intrekken. Deze persoonsgegevens worden verwijderd na afloop van de (wettelijke) bewaartermijn. Voor de volledige privacyverklaring van Dak kindercentra kun je terecht bij de Privacy- en Cookieverklaring op deze website (https://www.dakkindercentra.nl/over-ons/privacy-en-cookieverklaring.html).